Jepini vlerë faqes tuaj web

Fitoni para me faqen ose blogun tuaj personal


Përdorim i thjeshtë:
Panel komod dhe i lehtë

Mund të krijoni fare lehtë blloqet e reklamave dhe t'i vendosni ato në faqen tuaj web. Gjithashtu mund të përshtatni ngjyrat dhe stilin e reklamave në mënyrë që t'i përngjajnë stilit të faqes tuaj.

Pagesa ektra
në veprime të ndryshme

Platforma jonë ofron gjithashtu pagesa ekstra për veprime të ndryshme që mund të bëjnë vizitorët tuaj. Këto veprime mund të jenë regjistrime, shkarkime etj. të cilat janë pjesë e rrjetit 1Click. Në çdo rast ju do të paguheni me një vlerë shtesë për veprimin e kryer nga vizitori juaj.

Reklama për Mobile
dhe për kompjuter (desktop)

Reklamat e rrjetit 1Click shfaqen si në aparatet Mobile (Smartphones,tablets) gjithashtu edhe në kompjuterat desktop